Καλοκαίρι στο Νότο 2016… Be a Platsourista! Let’s Do it Χαρίλαε!

09.22

Το «Καλοκαίρι στο Νότο» επιστρέφει  για 13η χρονιά και η Κρήτη ετοιμάζεται να ενωθεί για ακόμη μία φορά μέσα από τέσσερα ραδιόφωνα αλλάζοντας τα μεσημέρια μας ! Ο Γιώργος Μπαλοθιάρης και η Γωγώ Βερίγου θα αναλάβουν να γεμίσουν ξανά τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού με δροσερές δόσεις γέλιου, μοναδικά ταξίδια σε όλη την Ελλάδα, αποκλειστικές συνεντεύξεις και συζητήσεις που θα μείνουν αξέχαστες !

Καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής, από 1η Ιουνίου έως και 31 Αυγούστου, το «Καλοκαίρι στο Νότο» υπόσχεται να μας οδηγήσει να εστιάσουμε στο πραγματικό νόημα της  πιο αγαπημένης εποχής του χρόνου,  κάνοντας τον χρόνο στο γραφείο, το σπίτι αλλά και τον δρόμο να περνάει πιο ξέγνοιαστα και ευχάριστα !

Η εκπομπή θα μεταδίδεται καθημερινά μέσα από τους : Madness 95 για το Λασίθι, Λάμψη 92,9 για το Ηράκλειο, Ήχο FM  94,2 για το Ρέθυμνο και Magic Fm 98,2 για τα Χανιά, σχηματίζοντας μία από τις  μεγαλύτερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις στην Ελλάδα !

Το κίνημα των Platsouristas, δηλαδή εκείνων που ζουν έντονα το δικό τους «Καλοκαίρι Στο Νότο»  υπόσχεται να δώσει και φέτος δυναμικό παρόν με ζωντανές παρεμβάσεις, φωτογραφίες και μηνύματα που αναμένεται να κατακλύσουν την εκπομπή και να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον !

Αίσθηση κάνει και το φετινό Video Spot της εκπομπής, το οποίο επιμελήθηκε η Atheaton Films με πρωταγωνιστές μία γιαγιά και έναν παππού σε ένα γραφικό χωριό της Κρήτης, οι οποίοι ετοιμάζονται να ζήσουν το δικό τους «Καλοκαίρι στο Νότο» και έχει ήδη συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές στην επίσημη σελίδα της εκπομπής στο Facebook !

Απολαύστε το εδώ :