Κατάθεση σοκ για τον Michael Jackson: Παντρεύτηκε 9χρονο αγόρι – Ήταν η νύφη του

16.50

Σε 200 εκατομμύρια δολάρια υπολογίζεται το ποσό που έδωσε ο βασιλιάς της ποπ Michael Jackson για να κλείσει το στόμα των θυμάτων του.

Δύο άντρες που ισχυρίζονται ότι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά όταν ήταν ανήλικοι προσπαθούν να διεκδικήσουν χρήματα από την περιουσία του που ανέρχεται σε 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο Αυστραλός χορογράφος Wade Robson ισχυρίζεται πως ο Michael Jackson ήταν ένα αρπακτικό που τον κακοποίησε επανειλημμένα ως παιδί.

Η ακρόαση για τον Wade Robson και τον James Safechuck έχει προγραμματιστεί από τον δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες Mitchell Beckloff για την Τρίτη.

Σε περίπτωση που δώσει το "πράσινο" φως στον 32 Robson και τον 36χρονο Safechuck θα έρθουν στο φως νέα στοιχεία παιδικής κακοποίησης για τον Michael Jackson.

O James Safechuck συνάντησε τον βασιλιά της ποπ το 1987, όταν ήταν 8 ετών, και υποστηρίζει πως τον παντρεύτηκε σε μυστική τελετή.

Ο τραγουδιστής έδωσε στον ανήλικο που είχε τον ρόλο της νύφης ένα πιστοποιητικό γάμου και μια γαμήλια ζώνη ως αναμνηστικά και επιβεβαίωση της αθάνατης αγάπης τους.

Έδωσε μάλιστα μια επιταγή 1 εκατομμυρίου δολαρίων στον πατέρα του ανήλικου.

"Ο πελάτης μου άντεξε επαναλαμβανόμενες πράξεις σεξουαλικής κακοποίησης ειδεχθούς φύσης. Από την πλύση εγκεφάλου που του έκανε πίστευε ότι ήταν πράξεις αγάπης που υποκινήθηκαν από τον ίδιο τον James", σημείωσε ο δικηγόρος του James Safechuck.

Ο Michael Jackson τον έντυνε συχνά με τα ίδια ρούχα και έλεγε στους δημοσιογράφους πως ο James Safechuck ήταν ξάδερφός του.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο James Safechuck κακοποιήθηκε περισσότερες από 100 φορές.

Ο Wade Robson ήταν 5 ετών όταν συνάντησε τον βασιλιά της ποπ και ισχυρίζεται πως τον κακοποίησε σεξουαλικά για πρώτη φορά όταν ήταν 7 ετών.

Ήταν ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του και μάλιστα κατέθεσε πως δεν είχε κακοποιηθεί ποτέ στη δίκη του Michael Jackson το 2005 στην Καλιφόρνια.

Η κατάθεσή του έπαιξε σημαντικό ρόλο για την αθώωση του βασιλιά της ποπ.

Σήμερα ισχυρίζεται πως επί 22 χρόνια ζούσε στη σιωπή και την άρνηση και κατηγορεί τον Michael Jackson πως τον κακοποίησε στη Neverland ενώ η αδερφή του κοιμόταν σε άλλο κρεβάτι λίγα μέτρα μακριά.

Η Blanca Francia, πρώην υπηρέτρια του Michael Jackson, αναμένεται να καταθέσει πως είδε τον τραγουδιστή να κάνει μπάνιο και να αγγίζει τον 9χρονο Robson και πως κοιμούνταν ημίγυμνοι μαζί.

Πηγή: Dailymail,ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΑΠΕ – ΜΠΕ