Μουμούρη στον Πάτρα για τη Χατζηβασιλείου: Με νευρίασες τώρα!

19.03

Καλεσμένη στην εκπομπή «Τα λέμε» η Ευαγγελία Μουμούρη, αναφέρθηκε εκτός από τον ρόλο της στην Εθνική Ελλάδος και στην οργισμένη ανάρτηση που είχε κανει πριν λίγο διάστημα στον λογαριασμό της στο Facebook. Να θυμίσουμε ότι η ηθοποιός είχε ξεσπάσει εναντίον της Χατζηβασιλείου, όταν η δέυτερη που που είχε πάει να παρακολουθήσει την παράσταση «Άνδρες έτοιμοι για όλα», είχε φύγει στα μισά πετώντας τις προσκλήσεις στο πάτωμα.

Η Μουμούρη δεν είχε αναφέρει κάποιο όνομα, ομως η παρουσιάστρια του Alpha λίγες μέρες αργότερα έδωσε τη δική της εξήγηση στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Απαντώντας χθες στον Θανάση Πάτρα η Ευαγγελία Μουμούρη είπε: «Δε θα σου πω λεπτομέρειες. Απλώς σου λέω ότι εγώ τα μετράω όλα πριν κάνω κάτι. Καταρχάς εγώ δε μίλησα για πρόσωπο. Εγώ δε βγήκα να πω ότι το συγκεκριμένο άτομο έκανε αυτό.

Εγώ μίλησα για έναν άνθρωπο, χωρίς όνομα, ο οποίος έκανε αυτό, το έχει ξανακάνει, γιατί το ξέρουμε, είμαστε μια οικογένεια στο θέατρο και δεν ενημέρωσε και κανέναν. Με καλείς στο σπίτι σου, κάτι μου συμβαίνει… φεύγω κατευθείαν; Εμείς στο θέατρο έχουμε τόσο κόσμο. Μιλάω πολύ απόλυτα αλλά δε θα έκανα κάτι χωρίς να το σκεφτώ. Έρχεσαι σαν βασιλιάς και φεύγεις σαν κλέφτης, γιατί;

Μετά, και ενώ ο Πάτρας επέμενε να ληξουν το θέμα, η ηθοποιός έμεινε αρκετή ώρα σ αυτό επισημαίνοντας και επαναλαμβάνοντας ότι την έχει θυμώσει πάρα πολύ το γεγονός ότι αναφέρθηκαν στο θέμα: "Με τσάντισες τώρα έτσι! Γιατί κι εσύ το έφερες ξανά. Έκανες το ίδιο που έκαναν και οι άλλοι. Με νευρίασες τώρα!"

zappit.gr