Οδύνη στην κηδεία του 22χρονου Βαγγέλη στο Ηράκλειο. Θρήνος και στην Εύβοια

08.27

Στο πένθος έχουν βυθιστεί από το Σάββατο, δύο οικογένειες σε Ηράκλειο και Εύβοια, αλλά και όλοι όσοι γνώριζαν τους δύο φοιτητές του ΤΕΙ Κρήτης που το Σάββατο τόσο άδοξα έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα, επιβαίνοντας σε “γουρούνα” στην περιοχή του Κουμπελί στα Χανιά.

 

Η κηδεία του 22χρονου Βαγγέλη Μπούζουκα, τελέστηκε σήμερα στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου στη Θέρισσο, στο Ηράκλειο. Ο Βαγγέλης  Μπούζουκας ήταν φοιτητής του τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών και ο 20χρονος Δημήτρης Κόκκος, από την Εύβοια,  ήταν φοιτητής του τμήματος Φυσικών Πόρων.

 

Ο πατέρας του Δημήτρη Κόκκου, είναι διασώστης του ΕΚΑΒ στην Κύμη Ευβοίας και ως εφιαλτικό σενάριο μόνο θα μπορούσε να φανταστεί ότι κάποιος συνάδελφος του, θα μετέφερε τον γιο του νεκρό από τροχαίο.

Τρισάγιο στη μνήμη των φοιτητών του ΤΕΙ Κρήτης

Τρισάγιο στη μνήμη των δύο φοιτητών του ΤΕΙ Κρήτης Βαγγέλη Μπούζουκα και  Δημήτρη Κόκκου,  που χάθηκαν πρόωρα το βράδυ του Σαββάτου στα Χανιά, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, στη Χαλέπα, όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση της Σχολής Εφαρμοσμένων Επιστημών του ΤΕΙ .

Σε ανακοίνωσή της η Διοίκηση και η Κοινότητα του ΤΕΙ Κρήτης εκφράζει τη μεγάλη οδύνη της για την αδόκητη απώλεια της ζωής δύο νέων ανθρώπων, στον ανθό της ηλικίας τους.

“Συμπάσχουμε με τη Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών του ΤΕΙ στα Χανιά της οποίας φοιτητές ήταν ο Βαγγέλης Μπούζουκας και ο Δημήτρης Κόκκος.

Η Διοίκηση του ΤΕΙ Κρήτης σε σημερινή συνεδρίασή της αποφάσισε να συλλυπηθεί τις δύο οικογένειες για τις απώλειες των παιδιών τους, να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία του φοιτητή μας Βαγγέλη Μπούζουκα, στη Θέρισσο Ηρακλείου και να διαθέσει μαζί με το προσωπικό του Ιδρύματος, χρηματικό ποσό για κοινωφελή σκοπό στη μνήμη των φοιτητών μας”.

Εξάλλου η Διεύθυνση της Σχολής Εφαρμοσμένων Επιστημών του ΤΕΙ Κρήτης, εκπροσωπώντας τα τρία Τμήματά της σε Χανιά και Ρέθυμνο, με μεγάλη λύπη πληροφορήθηκε το χαμό των φοιτητών των Τμημάτων Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΤΕ και Μηχανικών Φυσικών Πόρων & Περιβάλλοντος ΤΕ της Σχολής Εφαρμοσμένων Επιστημών Ευάγγελου Μπούζουκα και Δημήτριου Κόκκου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

“Όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας της Σχολής και του ΤΕΙ Κρήτης εκφράζουν από ψυχής τα θερμά τους συλλυπητήρια στις οικογένειες των αγαπητών φοιτητών και δηλώνουν συμπαραστάτες στο πένθος τους.

Προς τιμή των εκλιπόντων, η Διεύθυνση της Σχολής αποφασίζει:

1.Να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια του συνόλου της Σχολής στις οικογένειες των εκλιπόντων φοιτητών.

2.Να δοθεί στο κοινωφελές Ίδρυμα «Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων προσώπων ? ΕΛΕΠΑΠ» το ποσό που θα συγκεντρωθεί από το ακαδημαϊκό προσωπικό του ΤΕΙ Κρήτης.

3.Να δημοσιευθεί το παρόν στις τοπικές ημερήσιες εφημερίδες Χανίων, Ηρακλείου και Εύβοιας.

4.Να πραγματοποιηθεί τρισάγιο στη μνήμη των φοιτητών μας στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Χαλέπας, την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016 και ώρα 14.00, με ταυτόχρονη αναστολή της εκπαιδευτικής διαδικασίας από 14.00”.