Παράνομες αποκλειστικές απειλούν τις νόμιμες. Δουλεύει στο πόστο, όποιος θέλει στο νοσοκομείο! Απίστευτες αποκαλύψεις

15.47

Παράνομες αποκλειστικές απειλούν τις νόμιμες. Δουλεύει στο πόστο, όποιος θέλει στο νοσοκομείο! Απίστευτες αποκαλύψειςε συγκλονιστικές αποκαλύψεις προχώρησε το προεδρείο του ενός από τους δύο συλλόγους των αποκλειστικών νοσοκόμων στην εκπομπή Καλημέρα στις 7. Όπως κατήγγειλε η πρόεδρος Ελένη Φτενού, στην Ευαγγελία Ξηρουχάκη, υπάλληλοι του νοσοκομείου εκτελούν χρέη αποκλειστικού νοσοκόμου, αλλά και νοσοκόμες εξωτερικών δομών, δουλεύουν και στο νοσοκομείο ως αποκλειστικές. Σε ότι αφορά στις παράνομες η κατάσταση έχει βγει εκτός ελέγχου και κανένας δε δείχνει ουσιαστικό ενδιαφέρον για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο.

 

 

Μάλιστα η κα Φτενού κατήγγειλε ότι στους ελέγχους της αστυνομίας οι παράνομες κρύβονται μέσα στις ντουλάπες αφήνοντας μόνους τους ασθενείς που φροντίζουν! Ενώ παράλληλα ανέφερε ότι και οι άνδρες της ιδιωτικής φύλαξης του νοσοκομείου αδιαφορούν για το θέμα.

 

Νόμιμες αποκλειστικές δέχονται απειλές από συναδέλφους τους επειδή κατήγγειλαν ότι κάποιες νόμιμες αποκλειστικές καλύπτουν τις παράνομες, καθώς εκτιμούν ότι χρηματίζονται από εκείνες για τις αφήνουν στην ησυχία τους.

 

Η γραμματέας του συλλόγου, Νεκταρία  Αλιφιεράκη που είναι 22 χρόνια αποκλειστική νοσοκόμα, κατήγγειλε ότι την πήραν τηλέφωνο το προηγούμενο διάστημα και της είπαν να μην ψάχνει το θέμα γιατί δεν θα προλάβει να γυρίσει σπίτι της!

 

Από την εκπομπή ζητήθηκε η άποψη του Αναπληρωτή Διοικητή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Στέλιου Δημητρακόπουλου ο οποίος είπε ότι είναι ένα φαινόμενο για το οποίο κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι, όσο υπάρχει αυτή η τεράστια υποστελέχωση στα Νοσοκομεία.