Βρέθηκε σώος ο 35χρονος Στέφανος Λουκαδάκης

07.12

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου , όπου νοσηλεύεται βρέθηκε νωρίτερα ο 35χρονος Στέφανος Λουκαδάκης.

Συναγερμός είχε σημάνει τις τελευταίες ώρες στο Λασίθι μετά και την δήλωση εξαφάνισης που έκανε στην Αστυνομία, η μητέρα του  35χρονου άνδρα, Στέφανου Λουκαδάκη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το Σάββατο 28 Μαϊου από την Ιεράπετρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος έφυγε από το σπίτι του με την οικογένεια να πιστεύει πως πηγαίνει σε κάποιο φίλο ή γνωστό ωστόσο οι ώρες περνούσαν και εκείνος δεν επέστρεφε. Το πρωί της Κυριακής 29 Μαϊου, οι οικείοι αποφάσισαν να ενημερώσουν την Αστυνομία λέγοντας τους πως ο γιος τους εξαφανίστηκε επισημαίνοντας τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Έτσι η μητέρα του έσπευσε στις Αρχές και δήλωσε την εξαφάνιση του.
Αστυνομικές πηγές από το Λασίθι αναφέρουν ότι ο 35χρονος έχει αφήσει στο σπίτι και το δίκυκλο όχημά του καθώς και το κινητό του τηλέφωνο.

Τη Δευτέρα 30 Μαϊου, η οικογένεια του έδωσε στις Αστυνομικές Αρχές τη φωτογραφία του προκειμένου να κινητοποιηθούν οι πολίτες της Ιεράπετρας και της Κρήτης γενικότερα.

Εν τω μεταξύ, με τρεμάμενη φωνή μίλησε στο Ράδιο Λασίθι η μητέρα του 35χρονου. Η Φωτεινή Τζεβελεκάκη, έμενε μαζί με το γιό της στην περιοχή Καλλιθέα λίγο έξω από την Ιεράπετρα και η τελευταία φορά που τον είδε ήταν το Σάββατο το πρωί πριν φύγει η ίδια για δουλειά. Όπως ανέφερε πιστεύει πως έφυγε από το σπίτι εκείνο το μεσημέρι αφού όταν γύρισε πίσω δεν ήταν εκεί.

«Από το Σάββατο ο γιός μου δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Έφυγε χωρίς να πάρει τίποτα μαζί του, ούτε ρούχα, ούτε λεφτά, ούτε τα φάρμακα για τη θεραπεία του. Ίσως να ήρθε κάποιος να τον πήρε από το σπίτι γιατί ποτέ δεν έφευγε χωρίς τη μηχανή του. Και εγώ και η Αστυνομία μίλησαν με τους φίλους του όμως κανείς δεν τον είχε δει μετά την Παρασκευή το βράδυ. Την Παρασκευή είχε μιλήσει και με τον πατέρα του που μένει στο Ηράκλειο, όμως κι αυτός δεν ξέρει κάτι. Ο γιός μου σύχναζε κυρίως στην κάτω παραλία Ιεράπετρας, περισσότερο στο Planet αλλά και στα υπόλοιπα διπλανά μαγαζιά, Boca, Chocolicious, και το Republic που βρίσκεται σε άλλη περιοχή.»

Παρακαλεί όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί της ή με την αστυνομία.

πηγή: radiolasithi