Βίντεο: Συνεχίζεται η συγκέντρωση χρημάτων για τον μικρό Μιχάλη Πυροβολάκη

18.42

Συνεχίζεται η προσπάθεια συγκέντρωσης των χρημάτων για τον μικρό Μιχάλη Πυροβολάκη ο οποίος ζει στον Καναδά και περιμένει κυριολεκτικά από την ευαισθησία του κόσμου σε όλον τον πλανήτη για να τον θεραπεύσει. Η στιγμή που στα πρωτοσέλιδα όλων των ΜΜΕ είναι οι χλιδάτοι γάμοι και το κόστος ενός νυφικού, οι γονείς του Μιχάλη ζητούν λίγη από την ευαισθησία μας για να συγκεντρώσουν το ποσό των 3.000.000 δολαρίων για τη θεραπεία του 22μηνών γιου τους από μία σπάνια ασθένεια που μοιραία θα οδηγήσει στην παράλυση του.

Και οι δύο γονείς με καταγωγή από τα Χανιά θέλουν να ενημερώσουν τον κόσμο για το πως μπορούν να τους στηρίξουν από το υστέρημα τους και για το λόγο αυτόν έχουν στηθεί κουμπαράδες σε διάφορα σημεία στον νομό Χανίων όπως στην είσοδο του νοσοκομείου Χανίων, σε φούρνους μέσα στα Χανιά και στα Κουνουπιδιανά όπως και στο Φωτογραφείο Κλινάκη στην οδό Σκαλίδη.

Ο μικρός είναι το μοναδικό παιδί στον Καναδά που πάσχει από αυτήν την ασθένεια και ένα από τα 20 σε όλον το κόσμο και ο γιατρός μαζί με την ομάδα του και τα έξοδα της κλινικής που θα του χορηγήσει το σωτήριο φάρμακο σχεδιασμένο για τον μικρό Μιχάλη χρειάζεται 3.000.000 δολάρια.

Οι κουμπαράδες για τον μικρό Μιχάλη στήθηκαν για το λόγο του ότι αρκετοί δεν έχουν τη δυνατότητα της ηλεκτρονικής καταβολής του ποσού, μέσω της ιστοσελίδας gofundme cure SPG 50, με την ξαδέρφη του πατέρα να μας εξηγεί το γιατί δε μπορεί να ανοιχθεί λογαριασμός του παιδιού στην Ελλάδα.

Ευαγγελία Ξηρουχάκη