Βίντεο: Γεμάτη σκουπίδια περιοχή στο Ενετικό Λιμάνι μετά από “πάρτυ”

14.10

Σε βίντεο αποτυπώνεται εν μέρει αυτό που συμβαίνει τακτικά το τελευταίο χρονικό διάστημα τις βραδινές ώρες σε συγκεκριμένο σημείο του Ενετικού λιμανιού στα Χανιά . Πολίτες κυρίως μικρής ηλικίας συγκεντρώνονται και κάνουν το δικό τους πάρτυ για να διασκεδάσουν , αγνοώντας τα μέτρα προστασίας που έχουν θεσπιστεί για την προστασία της δημόσιας υγείας έναντι του κορωνοϊού.

Το αποτέλεσμα είναι εκτός από τον κίνδυνο διασποράς του ιού και να γεμίζουν οι περιοχές που στήνονται τα πάρτυ σκουπίδια με τις υπηρεσίες καθαρισμού να τρέχουν και να μην φτάνουν για να κρατήσουν την επόμενη μέρα μια αξιοπρεπή εικόνα στα Χανιά όπως σημειώνει και ο αντιδήμαρχος Χανίων στον τομέα καθαριότητας, Μιχάλης Τσουπάκης.

Οι φωτογραφίες που δημοσιοποίησε ο κος Τσουπάκης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν το μέγεθος του προβλήματος η λύση του όποιου σύμφωνα με τον ίδιο είναι να μην ρυπαίνουμε τον χώρο που βρισκόμαστε.
και όχι  ποιος θα μαζέψει τα σκουπίδια .

Κι όλα αυτά ενώ και στην περιοχή του λιμανιού συνεχίζονταν οι προετοιμασίες ενόψει του ανοίγματος των καταστημάτων εστίασης την ερχόμενη  Δευτέρα.