Νεαρός έπεσε από τα βράχια στη παραλία Σεϊτάν Λιμάνια

16.12

Μεγάλη επιχείρηση για τη διάσωση ενός 28χρονου άνδρα στήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης.

Ήταν λίγο πριν τις 12 όταν ο άνδρας, κατά τη κατάβαση του προς τη παραλία του Στεφάνου, γνωστή και ως Σειτάν λιμάνια, γλίστρησε και έπεσε από ύψος 7 μέτρων.

Μόλις οι λουόμενοι αντιλήφθηκαν το τι έχει συμβεί, κάλεσαν τις αρχές για βοήθεια. Στο σημείο έσπευσε ένα πυροσβεστικό όχημα με 5 άνδρες και αμέσως ξεκίνησε η επιχείρηση διάσωσής του.

Αφού βρήκαν τον νεαρό, του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Ο άνδρας είχε τις αισθήσεις του, ωστόσο, έπεσε από πολύ μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα να φέρει σοβαρά τραύματα και κατάγματα σε όλο του το σώμα. Σκάφος, μετέφερε τον τραυματία από τα Σειτάν Λιμάνια στο Μαράθι. Εκεί περίμεναν οι διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίοι παρέλαβαν τον 28χρονο άνδρα, και με ασθενοφόρο τον μετέφεραν στο γενικό νοσοκομείο Χανίων.

Την προσοχή των πολιτών, εφιστούν οι αρχές. Δεν είναι η πρώτη φορά που τα σωστικά συνεργεία καλούνται να αντιμετωπίσουν ανάλογες περιπτώσεις και στο παρελθόν με πιο πρόσφατη, τον τραυματισμό μίας τουρίστριας. Πριν από λίγες ημέρες, στο ίδιο μονοπάτι προς τη παραλία μία 40χρονη Γαλλίδα έχασε την ισορροπία της και έπεσε από βράχο κατά την ανάβασή της.