Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο 42χρονος δικυκλιστής που τραυματίστηκε στα Κουνουπιδιανά

15.50

Η ώρα ήταν 06:45 χτες το πρωί όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ένας 42χρονης δικυκλιστής έχασε τον έλεγχο του δικύκλου του και προσέκρουσε σε φορτηγό. Το περιστατικό σημειώθηκε στην πλατεία των Κουνουπιδιανών στο Ακρωτήρι στα Χανιά. Ο 42χρονος είχε κατεύθυνση από Άγιο Ονούφριο προς Χανιά και το φορτηγό ήταν σύμφωνα με τις πληροφορίες στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Αμέσως στο σημείο επικράτησε αναστάτωση από τους διερχόμενους οδηγούς αλλά και από τους εργαζόμενους των επιχειρήσεων που μόλις είχαν ανοίξει. Κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέβη στο σημείο και μετέφερε βαριά τραυματισμένο τον οδηγό του δικύκλου ο οποίος φέρει βαριά τραύματα.

Μόλις τον είδαν οι γιατροί στα Επείγοντα αμέσως δόθηκε η εντολή να εισαχθεί στην ΜΕΘ με τους εντατικολόγους να χαρακτηρίζουν κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα. Ο 42χρονος πατέρας δύο παιδιών, είναι διασωληνωμένος και σύμφωνα με τις πληροφορίες φέρει κατάγματα στα πλευρά και σε άλλα σημεία του σώματος του.

Η διασταύρωση είναι επικίνδυνη σημειώνουν οι κάτοικοι της περιοχής καθώς παρά το γεγονός του ότι υπάρχουν φανάρια, στο παρελθόν έχουν σημειωθεί αρκετά τροχαία ατυχήματα αλλά και δυστυχήματα.

Το τμήμα τροχαίας Χανίων έχει αναλάβει την προανάκριση και ερευνά τα αίτια που προκάλεσαν το συγκεκριμένο τροχαίο.