Συνάντηση Δημάρχου – κατοίκων Ν. Κυδωνίας για τα προβλήματα της περιοχής

14.47

Με τους κατοίκους της Νέας Κυδωνίας συναντήθηκε η Δημοτική Αρχή για να ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και για να τους ενημερώσει για το πρόγραμμα των έργων και των υπηρεσιών του Δήμου στην περιοχή. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε χτες το απόγευμα στο παλιό Δημαρχείο της Νέας Κυδωνίας και ήταν η πρώτη καθώς θα ακολουθήσουν και άλλες επισκέψεις της Δημοτικής Αρχής με τους κατοίκους των πρώην περιαστικών Δήμων.

Στο στάδιο της αναζήτησης ενός οικοπέδου το οποίο θα στεγάζει το Γυμνάσιο της Νέας Κυδωνίας, βρίσκεται ο Δήμος Χανίων. Χτες στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τους κατοίκους της περιοχής, η Δημοτική αρχή ενημέρωσε για το που βρίσκεται το θέμα της σχολικής στέγης τόσο σε ότι αφορά τους λόγους που απορρίφθηκε ένα οικόπεδο που είχε βρεθεί στο παρελθόν όσο και με το Δημοτικό σχολείο.

Τις επόμενες μέρες ο Δήμος Χανίων θα υπογράψει προγραμματική σύμβαση με το Πολυτεχνείο Κρήτης για τη διαμόρφωση της πρόσοψης και της αυλής του Γυμνασίου, ενώ έχει προγραμματίσει και άλλα έργα.

Εκτός από τη σχολική στέγη όμως συζητήθηκαν και άλλα έργα υποδομών, όπως ασφαλτόστρωσης και διάνοιξης δρόμων.

Ο Δήμαρχος Παναγιώτης Σημανδηράκης, ζήτησε από τα τοπικά συμβούλια τη συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου προκειμένου όποιο πρόβλημα προκύπτει να μπαίνει σε προτεραιότητα για την επίλυση του.