50 “θαρραλέοι” μαθητές πήγαν στο Λύκειο Κισάμου σήμερα. Οι σεισμοί έφεραν τα “ιδιαίτερα” μαθήματα

08.30

Χτες 20, σήμερα 50. Τόσοι είναι οι μαθητές που από τις αρχές της εβδομάδας πηγαίνουν στο Γενικό Λύκειο Κισάμου για να παρακολουθήσουν το μάθημα.

 

Από το φόβο των γονέων από τις σεισμικές συνεχείς δονήσεις και τις φθορές στο κτίριο, έχουν πάρει απόφαση να μη στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο για όλη την εβδομάδα.

Σύμφωνα με τον ο διευθυντή του σχολείου Γιώργο Ψαράκη, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή Καλημέρα στις 7, χτες συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Κισάμου, Θοδωρή Σταθάκη, ο οποίος διαβεβαίωσε και τον διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Χανίων Στέλιο Ζερβάκη, ότι τις επόμενες ημέρες ο Δήμος θα προχωρήσει σε εργασίες αποκατάστασης σε βασικές φθορές στο κτίριο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν μετά τη συνάντηση:

Το Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ενημερώνει :

  1. ότι το σχολικό συγκρότημα του ΓΕ.Λ. ? ΕΠ.ΑΛ. ήταν και παραμένει ανοικτό.
  2. σε σημερινή μας επίσκεψη στον Δήμο Κισάμου, λάβαμε την προσωπική διαβεβαίωση του Δημάρχου κου Θ. Σταθάκη, ότι θα ξεκινήσουν άμεσα όλες οι απαραίτητες ενέργειες, που αφορούν στην τήρηση των υποδείξεων της έκθεσης, της διεύθυνσης των τεχνικών έργων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.
  3. οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Ευχαριστεί:

  1. τον Διευθυντή Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων κ. Στ. Ζερβάκη, τον Διευθυντή του ΓΕ.Λ. Κισσάμου κ. Γ. Ψαράκη και τον Σύλλογο Διδασκόντων του ΓΕ.Λ. για την κατανόηση και την διευθέτηση του όλου ζητήματος.
  2. την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας.
  3. τον Δήμο Κισάμου, εκ των προτέρων, για τις ενέργειές του.

Ως Σύλλογος, δεσμευόμαστε ότι, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μας, θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να προχωρήσουν οι παραπάνω διαδικασίες.

Εκ του

Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων

και Κηδεμόνων του ΓΕ.Λ Κισάμου»

 

Εν τω μεταξύ, χτες και σήμερα, οι “θαρραλέοι” μαθητές, κάνουν τα μαθήματα τους σε φροντιστηριακές συνθήκες, αφού είναι πολύ λίγοι στις αίθουσες…

 

Τέλος, συζητήθηκε και το ενδεχόμενο αναπλήρωσης των χαμένων ωρών.