Απολογισμό έργων έκανε στην παρουσίαση του συνδυασμού “Για τα Χανιά” ο Παναγιώτης Σημανδηράκης

16.06

Πάμε ξανά, πάμε δυνατά, πάμε #giatachania ήταν το σύνθημα των 265 υποψηφίων δημοτικών, τοπικών συμβούλων του συνδυασμού “Για τα Χανιά”, με επικεφαλής τον Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Παναγιώτης Σημανδηράκη.

Η παρουσίασε έγινε χτες το βράδυ στο θέατρο της Ανατολικής Τάφρου όπου ο Παναγιώτης Σημανδηράκης ευχαρίστησε όλα τα μέλη της ομάδας και τους φίλους που έδωσαν το παρόν.

Συγκινημένος ανέβηκε στη σκηνή της εκδήλωσης ο Παναγιώτης Σημανδηράκης ο οποίος προχώρησε σε ένα σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων της θητείας που φτάνει προς το τέλος της. Όπως τόνισε ότι έχει γίνει αυτά τα 4 χρόνια οφείλεται στην καλή συνεργασία της ομάδας αλλά και των υπαλλήλων του Δήμου που δούλεψαν για μια καλύτερη πόλη.

Στη συνέχεια, ο κ. Σημανδηράκης αναφέρθηκε στην απορρόφηση νέων χρηματοδοτήσεων από ευρωπαϊκούς και εθνικούς πόρους, με το ποσό-ρεκόρ που αγγίζει συνολικά τα 203.806.628 ευρώ.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις  88 μελέτες που εκπονούνται από τη Τεχνική Υπηρεσία αλλά και στα  176 νέα έργα να εκτελούνται εντός της τετραετίας.

Ο Δήμαρχος Χανίων έκλεισε την ομιλία του με τη σειρά έργων που προώθησε η δημοτική ομάδα, προς την υλοποίησή τους, μεταξύ αυτών η μεγάλη αστική ανάπλαση 30 οικοδομικών τετραγώνων στην καρδιά της πόλης, η απόκτηση του οικοπέδου της ΑΒΕΑ και η ανάπλαση της Ακτής Κανάρη στη Νέα Χώρα, η ιδιοκτησία του πρ. Στρατοπέδου Μαρκοπούλου στον Άη-Γιάννη, η παραχώρηση του κτηρίου του πρ. ΙΚΑ, η ανακατασκευή των Ενετικών Νεωρίων στο λιμάνι της πόλης, η ανάπλαση του πάρκου και της περιοχής των Αγίων Αποστόλων, η επέκταση του Δημοτικού Γηροκομείου και άλλα πολλά που οι Χανιώτισσες και οι Χανιώτες θα δουν να υλοποιούνται εντός της επόμενης πενταετίας.