Έλλη Κοκκίνου και Onirama στο Cabaret @ Romeo!

10.10

Η Έλλη Κοκκίνου και οι Onirama μας υποδέχονται στο Cabaret (πρώην Romeo). Το στέκι του Κολωνακίου μετακομίζει στην παραλιακή στο χώρο που τόσα χρόνια είχαμε γνωρίσει και είχαμε διασκεδάσει, στο ROMEO. Το μαγαζί πλέον Cabaret @ Romeo αποκτάει άλλη φιλοσοφία και από λαϊκό ρεπερτόριο φέτος Κοκκίνου – Ονιράμα θα μας διασκεδάζουν σε ένα πιο ροκ στύλ. Η Έλλη Κοκκίνου και οι Onirama μας υποδέχονται τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν στο Cabaret @ Romeo σε ένα πρόγραμμα που θα καθηλώσει τις καλοκαιρινές μας νύχτες.
Η Έλλη Κοκκίνου στην πίστα του Cabaret @ Romeo!
Η Έλλη Κοκκίνου αποτελεί μια μοναδική ελληνίδα τραγουδίστρια η οποία μας διασκεδάζει χρόνια τώρα στις πίστες με τα μοναδικά της τραγούδια. Έχοντας ένα ιδιαίτερο στυλ που ο κόσμος λατρεύει η Έλλη Κοκκίνου έχει αγαπηθεί και στηριχθεί από τον κόσμο σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό όλα αυτά τα χρόνια. Η καριέρα της ξεκίνησε τις αρχές της δεκαετίας του 90 όταν τραγουδούσε μεγάλες επιτυχίες πλάι σε ιερά τέρατα του ελληνικού τραγουδιού. Κατόπιν ακολούθησε σπουδές στο Hollywood που την βοήθησαν να εξελίξει την καριέρα της. Με την επιστροφή της στην Ελλάδα συνεργάστηκε με μεγάλους καλλιτέχνες όπως ο Αντώνης Βαρδής, η Άννα Βίσση, ο Πασχάλης Τερζής, η Γλυκερία και αρκετούς ακόμα σπουδαίους καλλιτέχνες. Η δεκαετία που ακολούθησε αποτελούταν απο μια σειρά επιτυχιών για την Έλλη Κοκκίνου στην οποία πραγματοποίησε μοναδικές εμφανίσεις και έκανε δυνατές συνεργασίες αλλά και κυκλοφόρησε τραγούδια επιτυχίες. Φέτος επιστρέφει γεμάτη διάθεση να προσφέρει ένα άκρως μοναδικό πρόγραμμα στην πίστα του Cabaret με τους Ονιράμα. Στην πίστα του Cabaret μας υποδέχθηκαν και τη χειμερινή περίοδο Έλλη Κοκκίνου και Onirama στη γειτονιά του Κολωνακίου παρουσιάζοντας ένα μοναδικό πρόγραμμα.
Και οι Onirama στο Cabaret!
Οι Onirama αποτελούν ένα από τα επιτυχημένα boyband του ελληνικού τραγουδιού. Πέντε αγόρια που ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη με πολύ αγάπη για τη μουσική και ταλέντο για το τραγούδι κατέκτησαν τις πίστες της πρωτεύουσας. Η ζωντάνια τους τους κάνει να ξεχωρίζουν και οι εμφανίσεις τους έγιναν σύντομα δημοφιλείς στο κοινό. Το όνομα του συγκροτήματος "Onirama" προέρχεται από τη φράση "Τα όνειρά μας". Το 2006 αποτέλεσε μια σημαδιακή χρονιά για το συγκρότημα με μοναδικές εμφανίσεις και ξεχωριστές συνεργασίες. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι Ονιράμα συνεργάστηκαν με τον Ευγένιο Τριβιζά. Μέχρι και σήμερα το κοινό τους αποτελείται από άτομα κάθε ηλικίας με προτίμηση κυρίως το νεανικό κοινό.
 
Η πίστα του Cabaret στο χώρο του πρώην Romeo έρχεται αυτό το καλοκαίρι να υποδεχθεί το κοινό της πρωτεύουσας σε νύχτες διασκέδασης. Σε ένα μοναδικό ανακαινισμένο χώρο μετά τις μαγικές νύχτες που μας πρόσφερε στο Κολωνάκι θα μας προσφέρει βραδιές ατέλειωτης διασκέδασης στην παραλιακή.
Κοκκίνου Ονιράμα Cabaret αποτελεί τρίπτυχο για τη διασκέδασή μας το φετινό καλοκαίρι. Μια συνύπαρξη που αναμένεται να απογειώσει το κοινό της πρωτεύουσας. Έλλη Κοκκίνου και Onirama διαθέτουν την κατάλληλη εμπειρία αλλά και τον ενθουσιασμό για να μαγέψουν τις νύχτες μας. Έλλη Κοκκίνου και Onirama το φετινό καλοκαίρι στην πίστα του Cabaret @ Romeo.

 https://www.pamebouzoukia.gr/cabaret-kokkinou-onirama