Περισσότεροι από 120 αθλητές βραβεύτηκαν από τον Δήμο Χανίων – Στις 18/09 ξεκινούν οι εργασίες στα Καθιανά

16.44

Περισσότεροι από 120 αθλητές και αθλήτριες βραβεύτηκαν το πρωί σε ειδική τελετή στον Δήμο Χανίων για τις διακρίσεις που έφεραν στην πόλη αλλά και στη χώρα αφού κατέκτησαν και παγκόσμιες θέσεις στην κατάταξη. Ο Δήμαρχος έδωσε τιμητικές πλακέτες και επαίνους σε αθλητές και προπονητές και εξήρε τον προσωπικό αγώνα του καθένα για να πάρει ένα μετάλλιο σε εθνικό, πανευρωπαϊκό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο.

Μεταξύ των αθλητών και ο 14χρονος Χανιώτης Γιώργος Ντεσίλβα ο οποίος βγήκε 5ος στον κόσμο στην κατηγορία του στο ζίου ζίτσου, ενώ έχει ήδη στη φαρέτρα του την πρώτη θέση σε εθνικό επίπεδο και την Τρίτη σε πανευρωπαϊκό.

Οι αθλητές που δέχτηκαν το πρωί τα συγχαρητήρια του Δήμου Χανίων διακρίθηκαν σε ποδηλασία, στίβο, κολύμβηση, ziou zitsou, kick-boxing, κολύμβησης special Olympics, καγιάκ special Olympics, υδατοσφαίρισης, τεχνικής κολύμβησης και κανόε καγιάκ και sup.

Ο Παναγιώτης Σημανδηράκης μεταξύ άλλων ανακοίνωσε ότι στις 18 του μήνα θα ξεκινήσουν οι εργασίες στο ποδηλατοδρόμιο των Καθιανών, κάνοντας αναφορά στην αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων.