Η πρωτεύουσα διασκεδάζει στην παραλιακή σε ρυθμούς… Akanthus!

11.15

Ένα από τα αγαπημένα Club της παραλιακής για τους κατοίκους της πρωτεύουσας δηλαδή της Αθήνας, επιστρέφει για 16η συνεχή χρονιά με σκοπό να πρωταγωνιστήσει στις καλοκαιρινές νύχτες διασκέδασης. Δεν αναφερόμαστε σε κάποιο άλλο πέραν του Akanthus Club! Ένα προσεγμένο bar restaurant στην καρδιά της παραλιακής και συγκεκριμένα στην Ακτή του Ήλιου έρχεται να μαγέψει τις καλοκαιρινές νύχτες διασκέδασης μας.
Το Akanthus Summer Club επιστρέφει πλήρως ανανεωμένο με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες υψηλού επιπέδου διασκέδασης των θαμώνων του. Προσφέροντας μοναδικά κοκτέιλ κάτω από το φως του καλοκαιρινού φεγγαριού αλλά και ξεχωριστά εδέσματα στο χώρο του εστιατορίου.
Το μυστικό της επιτυχίας για το Akanthus Club παραμένει το ίδιο εδώ και 16 ολόκληρα χρόνια. Από την περίοδο που όλοι μας θυμόμαστε όταν το μαγαζί λειτουργούσε στην περιοχή της Γλυφάδας κάποια πράγματα δεν έχουν αλλάξει στο παραμικρό, η υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών προς τους πελάτες και χρόνιους θαμώνες του καταστήματος αλλά και οι μοναδικές νύχτες διασκέδασης που κάθε καλοκαίρι το Akanthus φροντίζει να μας χαρίζει.
Από τις πρώτες πρωινές ώρες η παραλία του Akanthus μας υποδέχεται με "ζεστή" διάθεση για να απολαύσουμε το μπάνιο μας και τον καφέ μας.
Τα δροσερά κοκτέιλ έχουν την τιμητική τους όταν πέφτει το σούρουπο και ο ήλιος δύει υπό τον ήχο καλοκαιρινών beats που ξεσηκώνουν τις νύχτες μας. Dj's που ανεβάζουν τη διασκέδαση στα ύψη φιλοξενούνται κάθε σεζόν στα decks του Akanthus Club.
Μοναδικά πάρτυ και live εμφανίσεις κάθε Πέμπτη με Κυριακή που θα λειτουργεί το καλοκαιρινό Club της παραλιακής δίνουν άλλο νόημα στα καλοκαιρινά μας βράδια.
Ο Θοδωρής Φέρρης αναλαμβάνει τα live της Πέμπτης τραγουδώντας μοναδικές επιτυχίες του στους θαμώνες του μαγαζιού. Τις Παρασκευές «παρτάρουμε» με την ελληνική βραδιά Suxu Muxu ενώ τα Σάββατα Mainstream Vibes γεμίζουν τις βραδιές μας.
Τις Κυριακές φιλοξενούνται στην παραλία του Akanthus ξεχωριστά beach parties που κανένας δεν πρέπει να χάσει.
Ακόμα μία χρονιά οι κάτοικοι της Αθήνας δίνουν ραντεβού στο πιό ξεχωριστό Club της παραλιακής. Το Akanthus έρχεται για 16η συνεχή χρονιά για να μαγέψει τις καλοκαιρινές μας νύχτες προσφέροντας ξεχωριστά κοκτέιλ σε ένα μοναδικό χώρο διασκέδασης με καλοκαιρινά μουσικά ακούσματα.
 
Περισσότερα για το Akanthus Club θα βρείτε εδώ: https://www.pamebouzoukia.gr/akanthus